150 de litri de combustibil premiu pentru publicul votant, la Truck Tuning Art 2023.

În perioada 4-6 august titanii șoselelor scriu istorie în Cetatea Alba Carolina, alături de cetățenii orașului și turiști. Publicul participant la evenimentul cu acces gratuit va fi premiat pentru contribuția adusă în jurizarea camioanelor și echipajelor prezente la T.T.A. 2023, organizat de Asociația „Truck Tuning Art”.
Ediția 2023 a festivalul T.T.A. își propune consolidarea statului de eveniment de brand al Municipiului Alba Iulia și propune în acest an multiple elemente de noutate, precum premiul de „Cel mai tare din Cetate” înmânat de Primarul Gabriel Codru Pleșa și desemnat în urma votului publicului participant.
Contribuția în jurizarea camioanelor și echipajelor prezente la T.T.A. 2023 va fi răsplătită cu un premiu constând în 150 de litri de combustibil. Hostess-urile evenimentului emblematic și de referință vor împărții publicului mi de tichete de concurs.
Programul Truck Tuning Art 2023
! Este permisă utilizarea unui singur tichet de participare de către oricare persoană participantă la evenimentul desfășurat în Cetatea Alba Carolina. Orice abatere de la această regulă va fi sancționată cu excludere din tombolă, fără excepție. Vor fi luate în considerare doar acele tichete care sunt depuse în urnele puse la dispoziție de organizatorul Asociația „Truck Tuning Art” cu sediul în Alba Iulia.

Publicat

în

de către